NK Skills 2022

Kun jij de Around the world, de Stickflip, de Indian dribble en de Wheelflip? Of beheers jij andere toffe hockey-skills? Dan moet jij zeker meedoen aan het NK Skills op zondag 10 juli 2022, New Edition. Je kunt je vanaf nu opgeven!

Doe mee aan het NK Skills (New Edition) 2022!

Kun jij de Around the world, de Stickflip, de Indian dribble en de Wheelflip? Of beheers jij andere toffe hockey-skills? Dan moet jij zeker meedoen aan het NK Skills op zondag 10 juli 2022, New Edition. Je kunt je vanaf nu opgeven!

Vorig jaar was de derde editie van het NK Skills dat destijds werd gewonnen door Marlou Rensink en Sophie Dirks. Het NK Skills één van de side-events van de Hockey Woman’s World Cup 2022.  Dit jaar wordt het evenement weer georganiseerd echter deze keer met een aangepaste opzet maar uiteraard met mooie prijzen. De organisatie is in handen van Teamstreethockey, de KNHB en hockey.nl.

Hoe ziet de nieuwe opzet van het NK Skills 2022 eruit?

Dit jaar kunnen de deelnemers hun skills laten zien bij drie onderdelen:

  • Freestyle*
  • Ball Controle
  • King of Court

*Het freestyle deel draait om het laten zien van de vetste skills. De deelnemers laten om de beurt 30 seconden lang hun beste skills zien. Nadat alle deelnemers geweest zijn en een speciale jury alle deelnemers dus een score heeft gegeven, gaat de helft van de deelnemers (de besten) door naar de volgende ronde. Ook hier laten de overgebleven deelnemers weer om de beurt 30 seconden lang hun beste skills zien.  Hiervan gaat weer de helft met de beste scores door. Daarna weer de helft en uiteindelijk wordt er door de beste 2 een finale gespeeld waarbij de beste speler wint. De score voor elke deelnemer wordt bepaald door een jury, waarbij elk jurylid een eigen expertise heeft. Expertises kunnen bijvoorbeeld zijn: moeilijkheid, uitvoering/foutmarge en show factor. Elk jury lid geeft een aantal punten dat gedeeld wordt door het totaal aantal leden van de jury zodat een gemiddelde score ontstaat.

Wie mogen meedoen aan het NK Skills 2022?

Iedereen in de leeftijd van 6 tot en met 18 jaar mag meedoen! Je hoeft geen lid van een hockeyclub te zijn.

Hoe kun je je aanmelden voor deelname aan het NK Skills 2022?

Het NK Skills wordt dit jaar gehouden op zondag 10 juli op de velden van THC Hurley. Na afloop is er de gelegenheid om de Hockey Women’s World Cup 2022 wedstrijden in het Wagener Stadion te bekijken. Hiervoor ontvang je een gratis kaartje!

De eerste 25 aanmeldingen ontvangen gratis een extra ticket voor de Hockey Women’s World Cup 2022 wedstrijden op 10 juli in Amstelveen!

Dus meld je nu aan!

Ga aan de slag met het oefenen van je skills, post hiervan een video en tag daarin teamstreethockey en hockey.nl.

Programma

  • 09.30 uur: ontvangst
  • 10.00 uur: start
  • 13.30 uur: prijsuitreiking
  • 14.00 uur: vertrek naar Wagener Stadion

Voorwaarden NK Skills 2022

Lees hieronder de voorwaarden voor deelname aan het NK Skills.

  • Je kunt alleen aan het NK Skills 2022 meedoen als daarvoor van tevoren toestemming voor is gegeven door ouders/verzorgers. Je krijgt hierover bericht zodra je hebt aangemeld.
  • Deelnemers aan het NK Skills worden gefilmd en gefotografeerd. Dat kan ook gelden voor personen die door de deelnemers worden meegenomen. Door op het NK Skills te verschijnen, geven alle aanwezige personen toestemming voor eventueel hergebruik van alle beelden op de kanalen van de KNHB, hockey.nl en TeamStreetHockey. Hieraan kunnen later geen rechten worden ontleend.
  • Met video’s geplaatst ten behoeve van het NK Skills, geef je de KNHB, hockey.nl en Teamstreethockey toestemming al het beeld te gebruiken voor publicatie op een van haar kanalen, bijvoorbeeld ter promotie van het NK Skills of promotie van de hockeysport.

Meer evenementen

zaterdag 2 juli - dinsdag 12 juli
Diverse locaties
zaterdag 2 juli - dinsdag 12 juli
Diverse locaties
donderdag 7 juli - zaterdag 9 juli
Pinoké