Side events

Urban Hockey Experience 2022

In samenwerking met de gemeente Amsterdam vindt in aanloop naar het WK Hockey Dames 2022 wederom de Urban Hockey Experience plaats. Met dit project willen we de jeugd op de Amsterdamse stadspleinen enthousiast maken voor sporten en hockey in het bijzonder. De Urban Hockey Experience bestaat uit verschillende activiteiten.

Lees meer
vrijdag 3 juni - zondag 10 juli
Amsterdam

Hockey Skills Park

Op het Hockey Skills Park is het hockeyfeest nog groter! Hier kun je jouw hockey skills perfectioneren en de strijd aan gaan met je teamgenootjes, vriendjes en vriendinnetjes of met je broertje of zusje.

Lees meer
zaterdag 2 juli - dinsdag 12 juli
Venue Wagener Stadion

Side events voor Technisch Kader

Tijdens het WK Hockey worden er voor het Technisch Kader en bestuurders van verenigingen en voor de HT2 & HT3 cursisten van de afgelopen 3 jaar verschillende bijeenkomsten georganiseerd.

Lees meer
zaterdag 2 juli - dinsdag 12 juli
Diverse locaties

Side events Arbitrage

Tijdens het WK Hockey worden er voor Arbitrage verschillende bijeenkomsten georganiseerd, zoals de Young Umpire Challenge & Future Starts en fluitclinics.

Lees meer
zaterdag 2 juli - dinsdag 12 juli
Diverse locaties

EuroHockey ID Championships

Van 7-9 juli wordt het EK Hockey ID georganiseerd op de velden van Pinoké. Het toernooi stond gepland voor 2021 maar vanwege de coronapandemie is het evenement toen in nauw overleg tussen de EHF, de KNHB, de Internationale Hockey Federatie (FIH) en hockeyclub Pinoké, een jaar verschoven.

Lees meer
donderdag 7 juli - zaterdag 9 juli
Pinoké

World Youth Hockey Tournament

Dit internationale jeugdtoernooi op topniveau wordt gespeeld op 9 en 10 juli bij HC Athena (Amsterdam) in WK-sfeer.

Lees meer
zaterdag 9 juli - zondag 10 juli
HC Athena

NK Skills 2022

Kun jij de Around the world, de Stickflip, de Indian dribble en de Wheelflip? Of beheers jij andere toffe hockey-skills? Dan moet jij zeker meedoen aan het NK Skills op zondag 10 juli 2022, New Edition. Je kunt je vanaf nu opgeven!

Lees meer
zondag 10 juli - zondag 10 juli
09:30
THC Hurley